O izricanju posvojnosti u hrvatskome jeziku (prikaz knjige Branka Kune Predikatna i vanjska posvojnost u hrvatskome jeziku, 2012., Osijek: Filozofski fakultet Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku) - Zovko Dinković, Irena (2013)
U radu je prikazana knjiga Predikatna i vanjska posvojnost u hrvatskome jeziku (Filozofski fakultet Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Osijek, 2012.) Branka Kune