Inventar samostana sv. Marije Magdalene u Portu na otoku Krku : (1734. – 1878.) (Rijeka ; Zagreb : Glosa d.o.o. ; i Provincijalat franjevaca trećoredaca glagoljaša, 2013)
Izbor iz bibliografije akademika Branka Fučića (Knjige, leksikoni, katalozi i brošure ; Izbor iz literature o Branku Fučiću)
HRV
Keywords: glagoljski inventar; hrvatski franjevci trećoredci glagoljaši; samostan sv. Marije Magdalene u Portu - -- otok Krk