Inventar samostana sv. Marije Magdalene u Portu na otoku Krku : (1734. – 1878.) ((Monumenta glagolitica Tertii ordinis regularis sancti Francisci in Croatia =Glagoljski spomenici Trećega franjevačkog reda u Hrvatskoj, 2013)
Izbor iz bibliografije akademika Branka Fučića (Knjige, leksikoni, katalozi i brošure ; Izbor iz literature o Branku Fučiću)