Izbor iz bibliografije akademika Branka Fučića - Galović, Tomislav (2009)
Izbor iz bibliografije akademika Branka Fučića (Knjige, leksikoni, katalozi i brošure ; Izbor iz literature o Branku Fučiću)
Tiskarskom omaškom ime priređivača bibliografije nije otisnuto!
HRV