Izbor iz bibliografije akademika Branka Fučića - Galović, Tomislav (Array, 2009)
Izbor iz bibliografije akademika Branka Fučića (Knjige, leksikoni, katalozi i brošure ; Izbor iz literature o Branku Fučiću)