Suradnja s očevima – trajni izazov za odgojno-obrazovne ustanove - Kušević, Barbara (Array, 2012)
U radu se razlažu uzroci manje uključenosti očeva u rad odgojno-obrazovnih ustanova te daju preporuke za poboljšanje suradnje dječjih vrtića i škola s očevima.