Književni svjetovi Orhana Pamuka - Abadžić Navaey, Azra (2010)
Predavanje je održano 28.10. 2010. u riječkoj Sveučilišnoj knjižnici, u okviru predstavljanja hrvatskoga prijevoda romana "Muzej nevinosti" turskoga pisca Orhana Pamuka. Govorilo se o ključnim značajkama Pamukova književnoga stvaralaštva, piščevu shvaćanju umjetnosti romana te poetičkoj raznolikosti njegova romanesknog opusa.