Vučedol - Kukuruzište Streim : istraživanja 2012.-2013 - Hutinec, Mirela (2013)
Rad donosi najnovije rezultate istraživanja na novom položaju na kojemu je otvorena nova kampanja sustavnih arheoloških istraživanja - sonda V-12 na Kukuruzištu Streim. Pronađeni su tragovi srednjovjekovne utvrde, bedem vinkovačke kulture i najmlađi sloj vučedolske kulture sa do sada nepoznatom arhitekturom vučedolskih kuća.