Turkijski narodi: književnost - Abadžić Navaey, Azra (2009)
U radu se daje pregled književnoga stvaralaštva starih turkijskih naroda Srednje Azije, s posebnim osvrtom na srednjotursko razdoblje (od 5. do 16. stoljeća).