Kazalište kao mjesto pamćenja u "Hrvatskom Faustu" Slobodana Šnajdera - Baković, Ivica prevoditelj (2011)
U članku se analizira kazalište i kazališni prostor kao mjesto pamćenja u drami Hrvatski Faust Slobodana Šnajdera.
Projekt