Nostalgija i identitet : Postjugoslavensko stanje - Baković, Ivica prevoditelj (2008)
U članku se ukratko analizira koncept tzv. nostalgije u hrvatskoj kulturi i književnosti. Nakon kratkog uvoda u sam pojam nostalgije, autor analizira kako koncept nostalgije djeluje u okvirima hrvatske postjugoslavenske stvarnosti.