Autsajderice u muškome svijetu – Ženski likovi u trilogiji "Crnila" Kola Čašula - Baković, Ivica prevoditelj (Array, 2011)
U članku se analizira status ženskih likova u dramama Crnila i Žitolub Kola Čašula s gledišta feminističke kritike.