TransDiana ili teatralizacija popularne ikone u drami "John Smith, princeza od Walesa" Tomislava Zajeca - Baković, Ivica prevoditelj (Array, 2012)
U tekstu se analizira veza između popularne kulture i hrvatske drame devedesetih godina 20. stoljeća, konkretno na primjeru drame "John Smith, princeza od Walesa" Tomislava Zajeca. Naglasak interpretacije je na statusu princeze Diane kao ikone popularne kulture devedesetih te na konceptu queer identiteta u drami.