Filozofija kvarta - Čaldarović, Ognjen (Array, 2008)
U tekstu se problematizira vezanost ljudi uz mikrocjeline-kvartove u kojima su odrasli. Ukazuje se na potrebu suvremenog čovjeka da u globalnom gradu nalazi svoje "mjesto" za koje je vezan.