Medzikultúrna kompetencia v príbuzných kultúrach a jazykoch (Međukulturna kompetencija u srodnim kulturama i jezicima) - Gulešić Machata, Milvia; Machata, Martin (2007)
Međukulturalna kompetencija nije pojava koja se sama po sebi podrazumijeva kad je sudionik u jednoj kulturi pripadnik srodne kulture - i u srodnim kulturama i jezicima intrkulturalna se kompetencija treba stjecati, a sličnosti mogu biti samo prividne.
OTHER