Posebni pojmovi - Aleksovski, Marinela; Cvitanušić Tvico, Jelena; Korajac, Aida; Nazalević Čučević, Iva; Banković-Mandić, Ivančica; Grgić, Ana, kroatistica; Gulešić Machata, Milvia (2013)
Ovo poglavlje donosi popis posebnih pojmova koji omogućuju govornicima postupan prijelaz prema mogućnostima izražavanja nešto složenijih misli ili tema. Popis može poslužiti sastavljačima programa za razinu B1 u hrvatskome kao inome da sastave popis riječi za različite programe.
Projekt MZOS
HRV