Posebni pojmovi - Aleksovski, Marinela (Array, 2013)
Ovo poglavlje donosi popis posebnih pojmova koji omogućuju govornicima postupan prijelaz prema mogućnostima izražavanja nešto složenijih misli ili tema. Popis može poslužiti sastavljačima programa za razinu B1 u hrvatskome kao inome da sastave popis riječi za različite programe.