Opći pojmovi - Aleksovski, Marinela (Array, 2013)
Hrvatski B1: opisni okvir referentne razine B1 je priručnik za vrednovanje, poučavanje, osmišljavanje materijala za učenje hrvatskoga kao inoga jezika na razini učenja B1.