Novi prilozi recepciji Miroslava Krleže na talijanskom jeziku - Roić, Sanja (2009)
U radu su objavljeni rezultati istraživanja o recepciji Miroslava Krleže u talijanskoj kulturi i književnosti od D'Annunzia do suvremenosti