Vesna Miović: Dubrovačka Republika u spisima namjesnika Bosanskog ejaleta i Hercegovačkog sandžaka - Paić-Vukić, Tatjana (Array, 2009)
Prikaz knjige Vesne Miović "Dubrovačka Republika u spisima namjesnika Bosanskog ejaleta i Hercegovačkog sandžaka"