Prekid izričaja i ponavljanje u govornoj proizvodnji - Horga, Damir (2008)
U ovom se radu istražuju mehanizmi govorne proizvodnje, a posebno prekidi izričaja sa stajališta PPP modela (Prekinuto, Prekid, Ponovljeno).