Melancholia, uliczna heterotopia i jezyk bez granic. Polytika chorwackiej poezji lat osiemdziesiatych dwudziestego wieku - Vuković, Tvrtko (2011)
Rad je posvećen hrvatskim pjesničkim poetikama osamdesetih.
Keywords: hrvatsko pjesništvo -- osamdesete godine 20. stoljeća