Isus-savršeni sufija - Abadžić Navaey, Azra (2009)
U radu se daje kritički prikaz prevedene knjige njemačke autorice A. Schimmel pod naslovom "Isus i Marija u islamskoj mistici" i ukazuje na interkulturnu važnost takvih studija