Grafem kao višeznačnica - Musulin, Maša (Array, 2011)
U radu su predstavljena različita značenja višeznačnice grafem: bilo koja jedinica pisma, razlikovni znak pisma, slovo, pisani izraz fonema. U svojem užem značenju naziv grafem vrlo je koristan pa su u radu navedeni tipovi odnosa grafema i fonema. Oni ne uključuju tzv. nijema slova jer su ona grafemi samo u užem smislu.