Etički aspekti istraživanja BECAN projekta: implikacije i značenje za buduću praksu - Čorkalo Biruški, Dinka (2012)
U radu se raspravljaju etički aspekti istraživanja i profesionalnog rada sa zlostavljanom i zanemarivanom djecom. Naglašene su implikacije koje istraživački rezultati FP7 BECAN projekta imaju za postojeće i buduću istraživačku i stručnu praksu.