Problemi poredbenog istraživanja bugarske i hrvatske frazeologije - Vasung, Ana (2013)
U radu se ističu problemi poredbenog proučavanja frazeologije dvaju južnoslavenskih jezika te problemi metodologije i rezultata dobivenih poredbenom analizom. Poredbeni se pristup primjenjuje i u podučavanju južnoslavenskih jezika pa će se u radu prikazati i prednosti kontrastiranja srodnih jezika u slavenskom kontekstu.
HRV