O (ne)lagodnom: etičke prakse u etnografiji suvremenih svjetova - Potkonjak, Sanja (2013)
Rad se bavi proceduralnim i sadržajnim formiranjem etičkih principa etnografije ako društvene prakse angažiranosti i kritike.