Duje Rendić-Miočević i kronologija gradnje episkopalnog sklopa u Saloni - trideset godina kasnije - Turković, Tin (2013)
U izlaganju se autori osvrću na doprinos akademika Duje Rendića-Miočevića poznavanju kronologije razvoja salonitanskog episkopalnog sklopa.