Kampanja Hrvatskoga knjižničarskog društva "Imam pravo znati, imam pravo na knjižnicu" - Mišetić, Marijana; Raos, Nevia (2012)
Rad izvještava o dvogodišnjem iskustvu u provođenju kampanje Imam pravo znati, imam pravo na knjižnicu Hrvatskoga knjižničarskog društva. Ciljevi su kampanje podizanje svijesti o ulozi knjižnica u društvu znanja, poboljšanje suradnje između knjižnica i šire javnosti, poboljšan pristup informacijama, kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini, strateško financiranje knjižnica te izgradnja knjižnica i uspostava knjižničnih usluga na području Republike Hrvatske.
HRV