Humanistika : obilježja znanstvenih informacija i istraživanja - Mišetić, Marijana (Array, 2009)
Cilj je ovoga rada ukazati na osobitosti humanističkih znanosti, izvora znanstvenih informacija i znanstvenog istraživanja u humanističkim znanostima, te analizom dostupnosti nastavnog gradiva i ispitne literature u Knjižnici Odsjeka za talijanistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu potvrditi značenje usluge međuknjižnične posudbe za područje humanističke znanosti.