Tematsko povezivanje knjižnica : samostalnost i zajedništvo u visokoškolskim knjižnicama - Mišetić, Marijana (2007)
Svrha je rada ispitati pozitivne učinke tematskog povezivanja knjižnica ostvarenog kako putem formalno-institucionalnog udruživanja, tako i neformalnim oblicima suradnje. Poticaj za istraživanje teme iskustvo je koje je Knjižnica Odsjeka za talijanistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu stekla sudjelovanjem u projektu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa "Sustav znanstvenih informacija, podsustav Humanistika" od svibnja 2001. do svibnja 2004.
HRV