Vrijednost izobrazbe na primjeru knjižnica Filozofskog fakulteta u Zagrebu - Mišetić, Marijana (Array, 2004)
U radu se analizira iskustvo knjižnica Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, koje su, nakon uključivanja u projekt Sustav znanstvenih informacija podsustav Humanistika, u izobrazbi prepoznale jedinstvenu priliku za osposobljavanje za današnju ulogu knjižnica u društvu znanja, znanosti i cjeloživotnog obrazovanja.