Odnos između ženske ekonomske i moralne autonomije u ranih feminističkih autora - Matijašević, Željka (2012)
Pregled različitih odgovora na problem odnosa između ženske ekonomske i moralne autonomije, od ranih feminističkih autora (M. Wollstonecraft, J.S. Mill, H. Taylor) do drugog vala feminizma te postfeminizma.