Pop-filozof/"psihoanalitičar" Slavoj Žižek i filmska umjetnost - Matijašević, Željka (2011)
Analiza radova Slavoja Žižeka o filmskoj umjetnosti, s posebnim naglaskom na "Pervertitov vodič kroz film"
Projekt MZOS
HRV