Juraj Križanić: tumačenja kroz povijest i suvremenost - Paščenko, Jevgenij (2010)
Pokazane su osnovne tendencije u interpretacijama Križanića u znanosti, s osvrtom na "bum" Križanića u ruskome društvu kraja minulog i početka 21. stoljeća.
HRV