Preporod i romantizam u stvaranju nacionalnog identitea: ukrajinsko-hrvatske paralele. - Paščenko, Jevgenij (2012)
Ukrajinski romantizam je sagledan kao kontekst za valoriziranje hrvatskog preporoda.
HRV