Počeci simultanizma u hrvatskom pjesništvu - Jurić, Slaven (2008)
Rad se bavi fenomenom simultanizma u hrvatskoj poeziji prvih triju desetljeća XX. stoljeća, smještajući ga u kontekst srodnih pojava u književnosti europskog modernizma. Ukazuje se i na različite oblike njegova pojavljivanja, koji ostavljaju otvorenom mogućnost različitih određenja njegovih početaka.
Projekt MZOS
HRV