O odnosima Kršnjavog i Viktora Kovačića na početku 20. stoljeća - Jurić, Zlatko; Špikić, Marko; Ćorić, Franko (2012)
U izlaganju je riječ o kritičkom odnosu Izidora Kršnjavog prema arhitektu Viktoru Kovačiću, od povratka sa studija kod Otta Wagnera u Beču do njegove smrti 1924. godine u nekoliko napisa i nekrologu.
Projekt MZOS
HRV