Utjecaj reda riječi na izbor sročnosnih obrazaca - Pišković, Tatjana (2012)
U izlaganju se ispituje utjecaj reda riječi kao jednoga od uvjeta sročnosti na izbor semantičkoga i sintaktičkoga sročnosnog obrasca.