Papaz Gjuro Adam Buttner'in Almanca-Turkce Sozlugu - Andrić, Marta (2012)
Bu bildiride 18. yuzyilda Zemun'da yasamis olan papaz Gjuro Adam Buttner'in Almanca-Turkce Sozluk'unun olusum sureci anlatilmaktadir. Bu sureci Sozluk'un yaninda bulunan defter ve sayfalardan takip etmek mumkundur.
Projekt MZOS
OTHER