Papaz Gjuro Adam Buttner'in Turkce Mirasi - Andrić, Marta (2012)
Bu bildiride Zemun sehrinde 18. yuzyilda yasamis olan papaz Gjuro Adam Buttner'in Turkce mirasi ile ilgili temel bilgiler sunulmaktadir. Mirasin olusturuldugu yer, zaman ve temel dil ozellikleri anlatilmaktadir.
Projekt MZOS
OTHER