Research Infrastructures in the Digital Humanities, ESF SPB42 - Žic Fuchs, Milena (Array, 2012)
U ovom pozvanom predavanju sudionicima završne radionice FP7 projekta MERIL i Foruma organizacija-članica ESF-a za istraživačke infrastrukture predstavljen je Science Policy Briefing br. 42 Europske znanstvene zaklade pod naslovom "Research Infrastructures in Digital Humanities".