P2P studijski posjet – No 48605 - Seljan, Sanja (2012)
Sudjelovanje u studijskom posjetu Bruxellesu (DGT odjel Europske komisije) radi ulaska RH u EU. Tema posjeta odnosila se na problem višejezičnosti, prevođenja, edukacije i korištenja tehnologije hrvatskoga jezika koji će ubrzo postati jedan os službenih jezika EU.