Od kroatistike do lingvistike i natrag - Peti-Stantić, Anita (2012)
U predavanju je bilo govora o statusu kroatistike u Hrvatskoj i izvan nje te o mogućnostima i nužnosti njezina tješnjega povezivanja sa suvremenom lingvistikom, s posebnim naglaskom na obostranim koristima koje bi i kroatistika i lingvistika imale od takvoga prožimanja.