Društveno-humanističke znanosti u Europskom istraživačkom prostoru - Žic Fuchs, Milena (Array, 2012)
U prezentaciji je prikazan položaj društveo-humanističkoj znanosti u Europskom istraživačkom prostoru, s posebnim obzirom na Obzor 2020. Istaknuto je da humanističke i društvene znanosti čine potku kroz sve tzv. Velike izazove, ali da će dobiti i svoj zaseban prostor u tzv. Šestom velikom izazovu. Postavljeno je pitanje i naglašena važnost financiranja nacionalnih disciplina u Hrvatskoj s obzirom da mnoge teme neće niti mogu potpasti pod EU izvore financiranja.