EPOSTL in the Initial Teacher Education of Croatian Students - Mardešić, Sandra (2012)
Predstavljena je hrvatska inačica Europskog portfolija za obrazovanje nastavnika jezika i iskustva hrvatskih studenata u radu s ovim dokumentom te su predložene i raspravljene smjernice za njegovu buduću primjenu.