Žena u natpisima na ukrasnim zidnim krpama (zidnjacima) - Tomašić Jurić, Josipa (2012)
Cilj je ovoga rada analizirati natpise na ukrasnim zidnim krpama kao vid pučke književnosti s posebnim osvrtom na ženu i njezin položaj unutar obitelji (u odnosu prema muškarcu).
Projekt MZOS
HRV