Korpus govornih pogrešaka u hrvatskome jeziku - Horga, Damir (Array, 2012)
U ovom se radu promatra struktura pogrešaka i njihovo ispravljanje u spontanom govoru u elektroničkim medijima s obzirom na vrstu medija (radio i televizija) te s obzirom na žanr emisija – informativni ili zabavni. Analizirane su audiovizualne i auditivne snimke dijaloških, zabavnih i informativnih emisija. Uočene pogreške klasificirane su kao zamjene, dodavanja, izostavljanja, premetanja na razini pojedinog glasa, morfema, sloga ili riječi, te kao prekidi riječi ili rečenice. Osim klasifikacije pogrešaka, cilj je bio i otkriti postoje li statistički značajne razlike u učestalosti pojedinih vrsta pogrešaka između dvaju medija, odnosno između zabavnih i informativnih emisija