Rodne asimetrije u odabranim hrvatskim političkim govorima - Pišković, Tatjana (2012)
U izlaganju se ispituje koriste li žene i muškarci različite metode političke persuazije i utječe li spol glasača na procjenu kvalitete političkoga govora.