Szórendi kérdések a magyar mint idegen nyelv tanításában - Katalinić, Kristina (2012)
Rad problematizira pitanja poučavanja i usvajanja reda riječi u mađarskom kao stranom jeziku na početnom stupnju. Osobita pažnja usmjerena je na mogućnost kontrastiranja mađarskog i hrvatskog reda riječi u cilju što kvalitatnijeg osmišljavanja nastavnih jedinica koje obrađuju ovu temu.